KimTec Crna Gora

Pretraživanja

Unesite ključne riječi

Kako do nas?

Sun Microsystems

M SAN Grupa od lipnja 2008. je ovlašteni distributer Sun proizvodnog asortimana te u svojoj ponudi distribuira Sun Microsystems proizvode za područja Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije te Albanije. Ponuda se sastoji od tehnoloških rješenja za desktop sisteme, x64 servere, sustave za pohranu podataka i softverski portfolio, uključujući "Thinclient" sustave.
Tvrtka Sun Microsystems osnovana je 1982. godine i zapošljava više od 34 tisuće djelatnika širom svijeta. Jedna je od najutjecajnijh ICT svjetskih kompanija, lider u području tehnologija za pohranjivanje podataka, rješenjima za dostupnost podataka, sigurnost te virtualizaciju. Svojim uslugama i rješenjima prisutni su u svim granama industrije, a njihov moto "Mreža je računalo" nikad nije bio relevantniji nego danas.
Sun Microsystem Inc. razvija tehnologiju koja je vodeća na globalnom tržištu, te provodi mrežnu participaciju pomoću dijeljenja inovacija, razvijanja zajednice sa velikim ulaganjima u "open source" izvore koji smanjuju ukupne cijene proizvoda i nameću takav način rada kao standard.
Sun pruža raznolikost softvera, sustava, usluga, i mikroelektronike koja pokreće potrošačku elektroniku, do alata za razvijanje aplikacija te trenutno najsnažnije data centre rješenja.
Od najpoznatijih Sun proizvoda ističu se: Java tehnološka platforma, Solaris operacijski sustavi, MySQL database management sustavi, StorageTek i UltraSPARC procesori.
Kroz podršku i usluge potrošačima i individualnim programerima, smještaju se uz bok najvećim globalnim korporacijama. Njihove mrežne računalne platforme koriste se gotovo u svakom segmentu društva i gospodarstva i pokreću neke od svjetski poznatih pretražitelja, socijalnih mreža, zabave, financijskih usluga, proizvodnje, zdravstva, prodaje, vijesti, energetskih i inženjerskih kompanija.
Svakodnevno, kompanije i vlade diljem svijeta ostvaruju dobit korištenjem Sunove tehnologije u vođenju poslova te njihovim rješenjima i poslovnom praksom omogućuju bolje performanse sa znatno manjom potrošnjom energije, energije za hlađenje i zahtjevima za prostorom.
Sun osmišljava proizvode i usluge koji štede vrijeme i novac za one koji traže tehnologiju za kreiranje prilika. Danas više nego ikad: Mreža je kompjutor.

Neke činjenice o Sunu:
  • zaposlenih 34,440 u 160 zemalja diljem svijeta
  • 11,000 inovacija + patenata
  • 2 milijardi dolara godišnje ulažu u razvoj i istraživanje
  • 11.5 milijuna Solaris licenci
  • 6 milijuna Java razvojnih programa
  • jedna od najutjecajnijih ICT svjetskih kompanija
  • lider u području tehnologija za pohranjivanje podataka
  • godišnji prihodi od 13.8 milijardi dolara

Na Internetu: www.sun.com

Mnogi kao jedan

To smo naši partneri i mi.

Postanite PARTNER

Nova lokacija kompanije KimTec