KimTec Crna Gora

Pretraživanja

Unesite ključne riječi

Kako do nas?

KIMTEC CG - DISTRIBUTER PANASONIC-a ZA CRNU GORU
  3.7.2008
KIMTEC CG - DISTRIBUTER PANASONIC-a ZA CRNU GORU

Poštovani partneri, veliko nam je zadovoljstvo najaviti novi distributerski ugovor- PANASONIC.Od danas Vam nudimo i paletu proizvoda ove renomirane firme, a foto cjenovnik potražite u našoj rubrici cjenovnici.

Širok izbor artikala, najbolje cijene i dobro poznati kvalitet će sigurno naći mjesta u Vašem prodajnom asortimanu.

Par riječi o Panasonic-u:

Kao jedna od danas najvećih elektroničkih kompanija u svijetu, sa sloganom "Panasonic ideas for life", Panasonic (Matsushita Electric Industrial Co., Ltd.) proizvodi širok spektar proizvoda, od audiovizualne i informatičko-komunikacijske opreme do kućne elektronike i aparata. Kompanija želi omogućiti novu vrijednost za korisnika ("Customer Value Creation Company") koja omogućuje sigurnost, komfor i jednostavnost u skladu sa svojim vizijama doprinosa umreženog društva u razvoju, koegzistirajući sa globalnim okruženjem.

Ideas for Life

Ovaj globalni slogan Panasonic branda predstavlja stalnu posvećenost novim proizvodima i uslugama zasnovanim na idejama koje obogaćuju životni stil te pomažu u napredku društva. Fokus nije samo na proizvodima, već na samim idejama koje proširuju horizonte. 

Posvećenost kvaliteti, vrijednostima i inovaciji, donoseći ideje u život Panasonic nastavlja svoju tradiciju po kojoj je korisnik ispred svega stvarajući proizvode koji će se koristiti u svakodnevnom životu i poslovanju. Vizija digitalne budućnosti potaknuta je potrebom naših korisnika da žive bolje, rade pametnije i uživaju u tehnološkom napretku.

Naziv Panasonic je sinonim za inovaciju, kvalitet, performanse i jednostavnost korištenja