KimTec Crna Gora

Pretraživanja

Unesite ključne riječi

Kako do nas?

KIMTEC CE+IT+CE+IT+CE+…
  18.11.2008
KIMTEC CE+IT+CE+IT+CE+…

Poštovani partneri, kako smo svi svjedoci novih trendova na svim prostorima i potrebe brzog prilagodjavanja i reakcija  na drastične promjene, Vaša pametna logistika smatra i želi da u novonastaloj situaciji pruži maksimalnu podršku svim svojim partnerima i to kroz načine i instrumente koji Vam trenutno mogu najviše značiti.

Za početak, jedna od ideja je predlog da proširite svoju ponudu, i na trenutno veoma popularne grupe proizvoda iz naše CE ponude, a shodno Vašim prostornim i ostalim kapacitetima. Takodje, ukoliko Vam primarni dio ponude čine CE proizvodi, veoma jednostavno možete, uz našu pomoć, formirati kvalitetnu ponudu gotovih i notebook bkonfiguracija, čime samo možete osvježiti asortiman i privući još veći broj kupaca. Smatramo da se i u najmanjem prostoru lijepo može uklopiti par Panasonic auto CD uredjaja,zvučnika, fotoaparata, Philips DVD playera, baterija, i još na desetine drugih Vivax, Panasonic, Philips … proizvoda, za koje zajedno procijenimo da treba da budu prisutni na Vašim policama. Naravno, ono što nemate na polici, uvijek može i treba biti u Vašoj ponudi, reklamnom letku … , jer, mi smo, izmedju ostalog, i Vaš lager, a bićemo i Vaš dizajner.

       Neka današnja akcija bude prvi predlog i katalizator navedene ideje,gdje ćemo se svakodnevno truditi da predstavimo različite artikle po još boljim cijenama na dnevnom nivou. U prilogu možete naći Panasonic i Philips  FOTO cjenovnik, sa velikim brojem proizvoda vrhunskog kvaliteta ova dva renomirana brand-a. Pozovite nas za rabate, predloge, akcije …